Larv

Då har man överlevt årets första utställning, fast det var nära att man blåste bort emellanåt.

Och resultatet blev väl så där, Switcher fick en 1:a och blev fyra i öppenklass men med fin kritik. Garrett som gjorde premiär i veteranklass fick tävla själv och vann med andra ord klassen(och fick en bra kritik) ;) fick CK och blev BIR-veteran, det var inga veteran tikar heller.. I bästa hane klassen blev han oplacerad. Och för första gången fick vi springa in i stora ringen på en SKK utställning (har gjort det på Svvk) men vårat deltagande i BIS-veteran blev ganska kort, men vad gjorde det vi kom dit ;)

Bild på Garrett när vi springer i stora ringen (foto: Stefan Rose)


Till utställningen kom lilla Millie och hälsade på. Hon är en dotter till Garrett som jag deläger och hon heter i stamtavlan Bokellas Million Dollar Baby, och tack vare att man har snälla och hjälpsamma vänner så fick jag idag fina bilder på fröken. (foto: Stefan Rose)

I fredags var dessutom Millie med sin matte och tävlade på en inoff-utställning i skara där gick Millie hela vägen och blev BIS.. Hon är bara ställd en gång i officiell klass och då var hon en spinkig liten fröken, men nu har hon vuxit till sig.

Hundarna är trötta efter dagen och det är matte med.. det tar att vara på utställning. Nästa gång blir nog Tånga Hed för oss.

Må väl

Kommentarer
Postat av: Elin Rose

"snälla och hjälpsamma vänner"

Gissa om vi tog åt oss!! =D

Vi ses på tånga hed



Kramis

2009-05-11 @ 13:57:22
URL: http://www.sloughi.se
Postat av: Michaela Olsson

Ja farbror Garrett var så fin så i veteran klass! Å lilla Millie fick jag ju tjyvkikat på för ett tag sen å jag tycker hon ser jättefin ut!!!

2009-05-12 @ 22:20:45
URL: http://whippetnota.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0