Fint besök!

Igår fick vi fin främmat av tre av valparna och deras mattar. De som kom var Takida, Era(Lillasyster) och Sabaton. Det var jättekul att få träffa valparna igen och de blev lika tokiga som vanligt av att träffa mig, den som blir helt till sig är Era... hon vet knappt vart hon ska ta vägen när hon träffar mig... ;)

Det var ingen planerad valpträff men det är så oerhört uppskattat att få träffa mina bebisar igen och se hur de har utvecklats. Och jag måste säga att jag blir så glad av att se hur bra de mår, alla är glada, framåt, öppna och positiva... De har även en stor portion av nyfikenhet och jävlaranamma ;), så ett stort tack till deras mattar för att ni tar så väl hand om dem!

Besöket började med en lite promenad för att leka bort det mesta av busigheten... för som alla vet så valpar som får träffas och leka.. gör så med besked ;) De sprang, brottades, busade, och sprang en hel del till :D

Gårdagen hade börjat med regn, blåst och gråa moln.. men på eftermiddagen så klarnade det upp och när vi var ute med alla valparna var det stålande solsken.

När valparna hade busat av sig en stund och vi mattar fått prata lite hund, så gjordes ett försök att ta bilder på dem var och en... med de var väldigt trötta efter en MASSA busande, så bilderna fick bli som de blev. De var på dagen 4 månader och 3 veckor. De växer som ogräs och just nu ser de nästan ut att bara bestå av ben ;)

Takida

Sparx (Inflames)

Era (Lillasyster)


Sabaton


Lite roligt är att valparnas bilder ligger i den ordning de föddes.. enda som fattas är Europe(som föddes sist) och han ska jag få träffa senare i sommar :D Jag får dock ofta uppdateringar(och bilder) från hans matte om hur han har det där uppe i uppsala.

Må väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0