Första Utställningen!

Igår var det premiär för Sparx och hans systrar i utställningsringen. Detta skedde på Södra Älvsborgs Kennelklubbs inofficiella utställning utanför Borås. Hela 11 whippar var anmälda varav 4 valpar! Det var en mycket varm och solig dag med väldigt lite vindpustar som kylde, så det tog på både hundar och mattar. Men alla valparna skötte sig jättebra och var så duktiga hela dagen! 
Sparx var först in i ringen och han hade en annan hanvalp i sin klass, och Sparx vann och fick HP :D
Sedan var det tikvalparnas tur och där var det bara Takida och Era(Lillasyster) anmälda, båda fick HP med jättefina kritiker och domaren hade svårt att välja mellan dem men tillslut vann Takida.
I tävlan om BIR så vann Sparx och han gick då vidare till BIS. I Finalen var det över 20 deltagande valpar och Sparx blev BIS-3 :D

Sparx Kritik:
4 mån. Mkt tilltalande hanvalp, korrekt bett, Pigga ögon. Bra bröstdjup för sin ålder. Rör sig bra.
Domare: Eddie Nilsson

Tyvär blev det inte så många bilder från dagen, för min kamera suger batteri utan desslike... och på flickorna blev det nästan inga alls för jag fick hålla mig på avstånd för de blir helt tossiga när de ser mig ;)

Klicka på bilderna för att se dem i större format
     
BIR och BIM valp (Sparx och Takida)


Domaren går igenom Sparx i finalen

Tittar på rörelser

Glad matte samlar ihop priserna


BIR och BIM vuxen (tiken blev BIR)

Nippy´s Eminense och Im Blueskies ???(minns tyvärr inte vad tiken heter)

Vi var mycket trötta när vi kom hem igår efter en lång dag i värmen... matte hade dessutom fått sig en regält röd bränna i ansiktet och på armarna ;)

Nu laddar vi inför nästa utställning om 2 veckor i Vänersborg med Switcher och veckan efter det är Tånga Hed dit 4 av valparna är anmälda :D (enda om inte kommer är Europe).

Må Väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0