Helgen som varit.

Här har vi haft en underbar helg med fantastiskt väder, solsken och värme. Så nartuligtvis har vi varit ute på många långa promenader.
Och jag passade på att ta lite bilder under gårdagens skogspromenad, fast vi promenernar alltid i skogen eftersom vi har den precis runt knuten ;)

Switcher poserar, han tränar sig inför årets utställnigs debut ;)


Holset tar det lite lugnare


Garrett står och njuter av värmen från solen.. fast han har ju takten kvar av att stå fint ;).. och den kommer komma till hands om några veckor när han ska göra debut i veteranklass.


Lite vy bilder från promenaden
  

Nu ska jag återgå till att gräva ner näsan i mina böcker och skriva klart hemtentan jag har en vecka på mig att skriva.

Må väl

ps. Vi ska till Larv och det blir vår första utställning på 10 månader, det blir garretts första gång ut i veteranklass. ds


Grattis Garrett 8år idag!!!

Ch AIRESCOT SILVER SENSATION "Garrett" min underbara första whippet som för alltid fått mig fast på rasen fyller idag 8år.Han var lite svartare förr i ansiktet men åldern tar ut sin rätt och idag är han en grånad herre ;)
 

En ung Garrett 1½ år gammal


Garrett 5år (foto magic colour)


Garrett är en gosse med underbar personlighet som verkligen ser till att få sin vilja igenom fast på en väldigt subtilt sätt, och det märks när han inte får som han vill för då blir han oerhört sur! och visar det på alla sätt han kan. Han sover självklart  i sängen under täcket fast när han blir varm så går han ner i sin utvalda korg, min sons gamla insatts till barnvagnen.. och han får precis plats ;)
Han väljer ut personer som han gillar och han låter dem verkiligen veta att han gillar dem.. för då han möter dem så SJUNGER han, högt och hjärtligt.

Och hemma så är han självklart den obestrida bossen i flocken som håller de två andra pojkarna i schack. Hans tålamod är oerhört långt och han en fantastisk lekfarbror till valpar, men när han tröttnar eller någon går nära honom när han ligger under täcker då säger han ifrån ordentligt och det får alltid ett omedelbart resultat ;)

Han är pappa till 15 valpar och en av dem har cert i Norge och flertal av dem har fått CK. Jag deläger dessutom en dotter från hans senaste kull som jag ev i framtiden kommer ta en kull efter. *Planerar, drömer, planerar* ;)

Vill även skicka en grattis hälsning till hans syskon i Sverige ,Norge och Belgien, i Airesot "silver kull" efter Jason och Ocki

TUSEN TACK NENNE FÖR ATT DU GAV MIG CHANSEN OCH MÖJLIGHETEN ATT KÖPA DENNA UNDERBARA HUND!

och idag är jag lycklig ägare till 3 whippar fån Kennel Airescot


Årets första LC-träning

Bilder säger mer än ord, så håll tillgodo :)

Samtliga foton är tagna av Stefan Rose.
Switcher

Switcher

Switcher

Holset och svarta super räser Cypher

Garrett

Garrett som inte längre får springa pga av muskelskada i ena låret gjorde sitt bästa för att hejja på de andra ;) lr kanske ville han bara tala om hur orättvist det är att han inte får springa själv ;)

Må väl

Årets första LC-träning

Alla bilderna är tagna av Stefan Rose.

RSS 2.0