Millie 8v

Så var det äntligen dax för bilder på Millie 8v in i dräktigheten. Alla bilder är tagna i dag.
Jag har tydligt känt och sett sparkar från minst 3 valpar, 2 på vänster sida av mage och 1 på höger sida.Kolla hur stor och bred hennes bröstkorg är!! och den är lite ojämn i formen.. så det ligger säkerligen minst en valp och gömmer sig där inne ;)


Formen på bröstkorgen när hon ligger på sidan är minst sagt misstänksam ;)


Någon som vågar sig på en gissning på hur många hon kan ha där inne??
Hon har ökat till nästan 60 cm runt magen.. första gången jag mätte var i 4½ v och då var hon 42,5 cm. Vikten har gått från ca 11,5 kg till 15kg!! och då är det en vecka kvar.

Inte många dagar kvar nu :D idag är det 56:e dygnet sedan parningen och både hennes mormor och mamma har varit som klockor och fått sina valpar på 63:e dagen så nu får vi se om hon följer deras fotspår.

Kommer fler bilder under veckan som är kvar :)

Må väl

Vinterpromenad

Kameran har fått vara med ute på en promenad i skogen... det blev inte världens bästa bilder men det blev i alla fall några bilder ;)Någon hade roat sig med att åka 4-hjuling genom skogen så den fina stigen var alldelles uppkörd :(Switcher älskar snö, och han är inte direkt frusen av sig heller men det är inte så konsigt för han springer runt precis hela tiden.


Visst får de vackra öron när de står och spanar ;)


Söta Holset. Som ni kan se är det en del snö vi har fått, Härligt!!.


Switcher dyker efter sorkar under snön


Jag och Millie hamnade lite efter pojkarna.


Kika in på tisdag för då kommer nya bilder på Millie :D

Må väl och god fortsättning

Jag har fått mig en KAMERA!!! :D

Fick en digitalkamera i Julklapp av pappa :D , så nu ska det fotas hundar :D
Det kommer definitivt uppdateras oftare i bloggen med bilder, villket varit lite svårt när jag inte har haft någon egen kamera.
Så igår och idag har jag fotat hundarna och nedan följer ett litet alster av de bilder jag tagit.


Millie tycker det är lite svårt att hitta en bra liggställning nu när magen börjar vara i vägen


Hon tillbringar även mesta tiden med att sova... helst i närheten av mig.


Här inne finns det bappisar :D och jag har känt rörselser från 2-3 stycken ;) och när Millie är helt avslappnad kan man tydligt se konturerna och sparkar inifrån magen. Men jag har hittills bara sett/känt från vänster sida av magen, för hon föredrar att ligga på höger sidan.


Pojkarna står och spanar på barnen som åker pulka på lekplatsen utanför.Lägger in nya "mag"bilder på Millie på tisdag, men för att se hur hon har vuxit ser ni nedan vanliga Millie och sedan dräktig 7v... Kolla skillnaden! :D
 

En fortsatt God Jul till er alla

Må väl och kör försiktigt i snöstormarna.

Millie 7v

Äntligen lite bloggande igen :)

Nu så har jag fått hem Millie och nu ska hon stanna här tills valparna har flyttat.
Tog bilder på henne idag när hon är på dag 50. Och nu kan man se att det verkligen börjar hända grejor :D
Hur många bebisar tror ni det kan vara?? tror själv inte det är så många... men eftersom jag inte har någon direkt vana av hur whippet tikar ser ut i de olika stadierna av dräktighet vågar jag inte på mig någon gissning.Hela familjen tigger julskinka ;)
Blivande pappa Switcher, gamle farbror Holset, mamma Millie och morfar GarrettTill sist vill jag önska er alla en riktigt God Jul!!


Må väl

* * * Första snön * * *

Idag har det snöat massor, så nu ligger det några cm snö på backen.
Switcher har varit ute och rusat som en tok, han bara älskar snö :D
De två andra var mindre förtjusta i det blöta på marken ;) de låg hellre kvar i sängen än gick ut.

Millie är hemma hos matte igen så nu ränkar jag ner dagarna tills lilla fröken ska komma hit och bo här innan och under tiden hon har sina valpar. Tanken är att hon ska komma hit dagarna innan jul, sen blir det en lååååång väntan på att bebisarna ska komma.


Hoppas ni också har fått snö idag så världen blivit lite ljusare efter allt gråa som varit de senaste månaderna.

Må väl

Millie 5½v

Här kommer nytagna bilder på Millie, 39 dagar efter parning.
Jag är inte alls tveksam längre på att hon är dräktig, för igår visade sig ett mycket, mycket säkert tecken ;)
Men jag tror dock inte att det är så många bebisar i magen, men vem vet hon har breddat sig regält över bröstkorgen.
Så om allt går som det ska blir det valpar här omkring Trettondagsafton 5:e januari.Om du är intresserad av en valp kan du maila lr ringa mig för att meddela ditt intresse.
camyrra@yahoo.se
0704-82 82 21


Må väl

Fröken Millie på besök :)

Lite uppdatering!

Millie är här på besök hela helgen, och jag är nu 98% säker på att hon är med valpar (de sista 2% är bara osäkerhet från min sida, är ju första gången jag ska ha en kull valpar).  Hennes profil har inte ändrat sig något (tycker jag) från förra helgen men magen har däremot öka 2-2½cm i omfång, och bröstkorgen har ökat ytterligare någon cm. Vårtorna har dessutom blivit mycket större men inga juver har det blivit än.
Garrett flörtar så mycket han kan med sin dotter, och går mig på nerverna, fast Millie tar det med ro, hon har regält med skinn på näsan fröken så hon sätter mina pojkar ordentligt på plats ;)

Hon har inte ätigt så bra de senaste veckorna, men direkt när hon kom hit åt hon av pojkarnas mat.. inte mycket men hon åt! fast kanske mest för att visa pojkarna vem som äger maten i huset nu ;)

Dessutom har jag äntligen bestämt mig för vilket kennelnamn jag vill ha, så ansökan är inskickad med mitt andra val som reserv. Så nu får jag vänta på en sak till och se om det blir som jag vill ;)

Bilder på Millie kommer under helgen, så håll utkik.


Må väl

Kan det vara valpar på G? vad tror ni??

Millie´s mage 4,5 v efter parnignen. Jag tycker mig se skillnad mot när jag såg henne sist på Sjuntorp utställningen, framförallt så är hennes puppar(vårtor) större och regält rosa nu. Även magen tycker jag att det är skillnad på... inte mycket men jag ser ändå en liten skillnad mot kortet som togs för 3 veckor sedan. Den är liksom inte lika kurvig längre, då menar jag precis där bröstkorgen slutar och går uppåt.

Så vad tror ni.. kan det vara bappsiar på väg lr är det bara mina ögon som spelar mig ett spratt ;)


Millie för 3 veckor sedanSwitcher är nu helt fri från kennelhostan och har inte hostat/harklat/snörvlat något sen i söndags :D och ingen av de andra två visar några symptom än heller.


Må väl

RSS 2.0