Borås

SWITCHER HAR TAGIT SITT FÖRSTA CERT :D :D :D

På dagens utställning i Borås (där solen gassande hela dagen) blev resultatet följande:
Switcher vann öppnaklassen med CK, blev sedan placerad 2:a i bästa hane efter en champion så därmed tog han sitt första CERT. Även denna gången fick han en kanon kritik.. dock är den på tyska, fick den översatt på plats men kommer inte ihåg i detalj vad det stod.
Garrett vann även han sin klass(veteran) fick CK och blev dessutom placerad som bästa hane reserv (5:a). Sen avslutades dagen med att han blev BIM-veteran, tiken som vann såg verkligen fin ut för sina 10 år. Även Garrett fick en toppen kritik.

Stort tack till Elin som fick hoppa in och visa Garrett i Bästa Hane då det hade varit liiite svårt att visa båda samtidigt själv ;) och tack till Monica för att jag fick bo i ditt tält med pojkarna.. hettan hade blivit olidlig för dem annars.

Tyvärr har jag inga bilder från denna roliga dag...
men solbrännan jag fått sitter iaf ett litet tag ;)

Både hundarna och jag är nu helt slut efter en lång dag i mycket hög värme, så nu ska vi vila oss ett tag... ingen mer utställning är bestämd men det planeras ;)

Må väl

Tånga Hed

Då har årets Tångs Hed helg gått av stapeln, och resultatet var av blandad kompott.

Lördag:
Switcher blev 5:a i öppnaklassen med CK, ingen placering i BH. Men han fick en kanon kritik (som kommer senare).
Garrett vann Veteranklassen med HP och vann sedan över tiken och blev BIR-veteran... Men det slutade inte där. I själva BIS-veteran finalen blev han 2:a! Så med andra ord BIS-2 veteran.

Garretts dotter, Bokellas Anna Karenina, blev 2:a i öppnaklassen men inga CK delades ut. Totalt gav domaren bara ut 3 Ck till alla tikar...

Söndag:
Switcher blev återigen 5:a i öppnaklassen dock utan något CK.
Garrett blev 2:a i Veteranklassen och fick inget pris alls :(.. han var helt enkelt inte alls domarens typ.

Mer utförligt om helgen kommer i veckan, och förhoppningsvis lite bilder.

Men här kommer iaf en på Switcher i rörelse från bedömingen. (foto : Michaela Olsson)


Sist men inte minst måste jag skicka ett stort TACK till Elin och Stefan som var mina räddare i nöden i lördags då min bil la av precis utanför Vårgårda på E20. Där fick jag stå i över en timma, men tillslut kom de till utställningen och kunde hjälpa mig. De (eller ja.. fram för allt Stefan) var underbara nog att hjälpa mig igång med bilen efter utställningen och se till så jag kom hem... TACK TACK TACK!!! och istället för blomma som tack så fick de Chocklad ;)

Må väl

Jag ska krypa ner i soffan och ta igen mig efter en lååång helg.

Switcher


Switcher brukar hålla full fart hela tiden under våra promenader.. men härom dagen stod han stilla en liten stund och då lyckades jag fånga honom på blid när han står och spanar.
Nu ska jag iväg och börja mitt sommar jobb.
Må väl

RSS 2.0