Diskmaskiner och Gossedjursmördare

Att få slicka/gnaga rent ungsformer är något mina pojkar gillar... men Garrett han går verkligen in i det med inlevelese.. se själva ;).. går fram om en diskmaksin.. hihi..
Garrett ligger i fomen och bara han får äta


Man ska äta med inlevelseNågot som Holset bara ÄLSKAR att göra är att "döda" gossedjur... han är inte den som sliter dem i stycken, nejdå.. utan så fort han lyckats få ett litet hål någonstans så plockar han minitsiöst ut alla "inälvor" han kan få tag i.. och sen är han så nöjd  med sig själv.. Han ser till och med förnärmad ut om man plockar i stoppningen igen..

Holset ligger mitt i sitt verk och tar igen sig efter allt hårt arbete 


Må väl

ska försöka bättra mig på att uppdatera.. men just nu verkar jag aldrig ha nog med tid..

Värmesökare

Att whippar älskar värme är ingen hemlighet.. Och mammas "öppna"spis i köket är pojkarna absoluta favorit plats. Så fort de kommer dit så lägger de sig direkt framför den. Och trots att det kan bli över 40 grader varmt på golvet framför så ligger Holset så nära han kan så länge det bara går.. även om han börjar flämta av hettan så ligger han kvar. Garrett ligger en stund och sen går han och lägger sig på en kall plats och går sen tillbaka igen. Switcher som i regel är mycket varmare av sig än de två andra (är inte ens i behov av täcke för det mesta), ligger en liten stund framför men sen går han och lägger sig flera meter bort.. vilket han kan tycka bli lite väl varmt ibland med ;)

Vi hinner knappt innanför dörren innan Holset har intagit in favvo plats, men Garrett är inte långt efter


Snart är alla tre på plats.


Visst ser de ut att njuta
   

Må väl


Soldyrkan

Våren har gjort sin klara entré detta året, och solen är riktigt varm och skön så länge det inte blåser. Och pojkarna tar varje tillfälle de kan till att utöva lite soldyrkan ;)

Switcher har hittat en perfekt plats i sängen (som för en gångs skull fick vara bäddad i några timmar)


Och snart fick han sällskap av Holset som tog över solen


då flyttade Switcher sig till en mer upplyst plats ;)


Visst ser dom ut att ha det riktigt gott. Garrett hade tagit ett soligt hörn på soffan i beslag och han tänkte minsan inte dela med sig.

Må väl


Lite blandad kompott av bilder från den senaste veckan

Så här härligt vintrigt hade vi det för en vecka sen...


  
och sen blev det helt plötsligt vår!Varit lite dålig på att uppdatera, men är ute på praktik just nu(läser till lärare) och skriver på kursens examinations uppgift. Ska bättra mig igen när kursen är över.

Må väl

RSS 2.0