7veckor och 2 dagar.

Idag har jag haft besök av Michaela och Ingela som ville snosa med valparna.. och båda hade med sig riktigta och fina kameror så det fotades en del. Michaela var dessutom underbart snäll då hon fotade valparna åt mig :D TACK!!!


Takida


Inflames


Lillasyster


Sabaton


Europe


Blir bara en kort uppdatering idag med bilder, med de var ju också de viktigaste ;)

Må väl


Det finns fortfarande 2 hanar kvar som är till salu.
Är du intresserad kan du kontakta mig via mail eller telefon:
camyrra@yahoo.se
0704-828221


Inga 7 v bilder idag.

Nej som sagt, det blev inga bilder idag. Tiden har inte räckt till och så har jag inte haft någon som kunde fota.. försökte själv.. men jisses det går bara inte att fota valpar själv.. hur jag lyckades när de var 4 v har jag inte den blekaste aning om ;)

Men kameran har trots allt fångat några foton som jag lägger ut idag, dock får ni vänta med 7 veckors bilderna till på lördag, för morgon är det skola hela dagen och så ska jag jobba kvällen/natten.

Fyra syskon sover sött i lilla korgen

Medans Sabaton slaktar nya gosse djuret i den stora ;)

Sen tar han plats ovanpå sina syskon i den lilla korgen


Whippar gillar att sova nära och trångt ;)


Må väl


Det finns fortfarande 2 hanar att tinga.

Pernilla
camyrra@yahoo.se
0704-828221

Liten snabb uppdatering

Idag är det tänkt att jag ska försöka ta 7v bilder på valparna.. får se om detta företag kommer lyckas. Annars får ni hålla er till tåls ett par dagar till.

Hela kullen sover gott i bädden.. kolla in Sabatons stil ;).. han kan verkligen somna mitt i steget


Jag har fortfarande 3 valpar kvar till salu, så om du är intresserad av någon kan du kontakta mig via mail eller telefon

camyrra@yahoo.se
0704-828221

Må väl

God morgon!

Efter en god natts sömn...

(kolla in Takidas stil.. sover precis som pappa :)


...Är det nu dax att gå upp och vara så söta vi kan ;)
Sabaton


Takida


Inflames och Lillasyster, som uppvisar varsitt öra med början till rätt form ;)


Europe, som även han börjar få "öronvick" på ett öra


Må väl

SNÖ!!!!

Det kom lite snö under helgen...


Staketet som jag har runt min tomt är 120cm högt.. och om man kollar noga kan man se ca 10-15 cm av det

Vad gillar ni den lilla snö högen på mitt bord(som inte kom in denna vintern för det står en bil och vintervilar i garaget)


Lite skottande har jag fått göra med så jag kommer ut  på framsidan;)


Bilen har liten snö på sig... och den vill INTE starta i kylan som är nu... bara -14 på dagen och -22 på kvällen.


Och självklart måste det ju bli en liten valpbild med.. De två små systrar sover gott efter att ha sprungit runt i huset och busat


Snart kommer nya bilder på valparna så håll utkik ;)

Må väl

6 veckor och 2 dagar

ÄNTLIGEN kommer så bilderna på valparna 6v gamla. Det är nämligen inte lätt att ta bilder på valparna själv... lr snarare nästan helt omöjligt ;) För det är fart på dem här hemma nu kan jag lova, men de är faktiskt helt underbara och mindre krävande än jag väntat mig.. men det kanske kommer nu.. andra uppfödare talar ju om 6v monster ;)

Den underbara fotografen som hjälp mig, och som dessutom har fin fin kamera är Elin Rose som har trotsat vädres makter idag för att åka till Handler kurs i Håkantorp(8km från mig) och på hemvägen tog hon svängen förbi mig... vilken inte kan ha varit det lättaste för vägarna här blåser igen direkt efter att det är plogat då det är HELT platt här. Hoppas innerligt hennes resa hem till Mariestad(lr mer korrekt mitt i ingenstans utanför mariestad ;) går bra och att hon inte kör fast.

Valparna sov när Elin var här så vi fick väcka dem när de skulle fotas.. och några var inte helt med på att ställa upp sig och visa sig.. men vem vill det när man är nyvaken ;)

TakidaInflamesLillasysterSabatonEuropeVill ge ett STORT tack till Elin som fotade hundarna idag, gå in på hennes blogg och kolla in de underbara bilder de tar på sina egna hundar! http://sloughi.blogg.se

Må väl

Ev finns fortfarande en tik och två hanar kvar till salu.
Är du intresserad av en valp kan du kontakta mig på mail eller telefon:
camyrra@yahoo.se
0704- 82 82 21

Söta sovande valpar

De fem små "hårdrockarna" växer och frodas, och kameran går varm här hemma men konstigt nog mest när de sover. Fast det kanske beror på att de nästan är omöjliga att fota annars ;) de springar, brottas och leker hela tiden när de är vakna, så när de somnar ingen blir det väldigt tyst och lungt här hemma.

Sabaton och Takida och klämt in sig under ett köksskåp bakom mamma.


kan det vara mycket sötare (Lillasyster och Europe)


Hela kullen


Lillasyster har hittat en skön liggstil hos mamsen.


Inflames och Europe sussar sött i par.Nu är det trångt i matbaren vill jag lova. Millie är fortfarande oerhört mån om sina bebisar, och diar dem flera gånger om dagen och ett par gånger under nätterna, trots att de äter mat som jag ger dem 5 gånger om dagen. Hon städar fortfarande efter dem så gott hon hinner med ;) men jag får hjälpa henne en del med jobbet.


Ibland kanske det kan bli lite väl trångt ;)


Nya uppställnings bilder ska försöka att tas på torsdag, men får se om det går, för jag har lång dag i skolan och valparna är nog ganska trötta när jag kommer hem vid 19-20 tiden. Men annars kommer det på fredag.

Må väl

Valparna 5 veckor

Efter några försök under dagen med att få bra bilder på valparna så har jag nu givit upp och insett att de är för busiga och nyfikna på livet för att ha tid att stå still så matte kan få fina bilder....  så jag får nöja mig med de som blev någolunda bra.

Valparna busar längre och längre stunder under dagen och de lyckas hela tiden hitta på nya bus... leka med pappret på golvet är en favvo, ta med det in i bädden och strimla det... så någon måste samla/leta små pappersbitar hela dagarna...

Så håll tillgodo med det bästa av dagens försök ;)

Takida  till salu
Detta är en liten fröken som tar det lite lungare i livet... begrundar saker innan hon rusar in med full kraft, men hon kan sätta de andra regält på plats om hon vill ;) sover gärna i någons knä eller nära mamma.
Inflames
  till salu
Den här gossen är full med bus och påhitt, är inte den som är elak av sig men säger ifrån på skarpen om någon av de andra valparna är lite hårdhänt. Framåt och orädd.
Lillasyster  till salu
Den här lilla damen har mycket bus i sig, röjer runt och håller igång så fort hon är vaken. Mycket öppen och positiv av sig, viftar på svansen så hela rumpan åker med när man pratar med henne. Men har mycket vilja.
Sabaton  till salu
Den här grabben är det fart i. Han kastar sig hejdlöst in i allt och livet är en fest enligt honom, orädd och mycket framåt.
Europe  till salu
Dennne gossen är mycket självsäker och försöker hela tiden hitta någonstans att ta sig ut så han kan få undersöka den stora världen, hälsar utan att tveka på de stora gossarna här hemma.
Må väl


Alla valparna är ännu otingade och osålda. Så om du är intresserad av någon kan du kontakta mig via mail eller telefon:
camyrra@yahoo.se
0704-82 82 21

ev letar jag en delägare till en av tikvalparna.

Holset 8 år!

Holset fyllde egentligen år igår.. men då gick det inte att logga in på bloggen för att uppdatera :(. Så då får det bli idag istället. Men han fick sig massa Leverpastej igår.. och det gick ner fort!


Holset, Holger, holsi-pojken.. ja kärt barn har många namn! och Holset är mig så kär så, han är min eviga lilla bebis (fast han har oerhört mycket värdighet) och han verkar aldrig bli mognare än en 1 åring i kroppen ;) alltid redo till bus MEN bara om det passar honom.
Han inte avskyr när det är dåligt väder (regn, blåst, kallt mm) han HATAR det.. när man ska ta ut dem på en promenad kommer han glatt viftandes på svansen... och så öppnar man dörren och det är dåligt väder... ja då kan han vända på en femöring och rusa tillbaka in i sängen igen ;)
Hans svans verkar alltid kunna vifta... vad det än gäller, go glad och busig skulle nog blir tre ord som sammanfattar Holset mycket bra.
Ben ben ben.. ja det är Holsets mani... om alla pojkarna få ett ben var.. börjar holset inte tugga förrän han har snott allihop och ligger på dem! ... och han vaktar dem må ni tro... Garrett kan gå fram och ta tillbaka ett ben om det verkligen kniper.. men Switcher kommer inte ens nära.


Han är en riktig liten räser.. snabbast av dem alla.. om han vill! men han tar bara i helt å fullt när det passar honom och ingen av de andra hänger med när han dratt i väg för han har en super snabb start! Det bästa han vet är när han får ligga nära sin mamma under täcket, eller nära i soffan, lr nära.. ja var som helst.. bara det är nära ;)
Hemma hos min mamma har de en öppenspis i köket.. och den ligger han precis nedanför på golvet, där är det bara 45 grader varmt, plattorna bränner om man lägger handen på dem ... men han är så nöjd så när han får ligga där och gosa i värmen.Holset ÄLSKAR värme!!!Holset 5 år gammal

1 år

Tack Nenne för att jag fick köpa denna underbara gosse som så många gånger förgyllt min tullvaro med sina bus.


Imorgon kommer nya bilder på valparna till dess:

Må väl


Köksflytt och lite mer bilder

Nu har valparna fått flytta ut i köket... och de var blandade reaktioner. Först tyckte de det var urkul att få rejsa runt på ett nytt område, men när dom blev trötta så ville de allt tillbaka till sovrummet igen ;)
De får dock sova under natten i sovrummet.. känns bäst att ha dem nära.

Takida undersöker köket för första gången.


Nu har de oxå lärt sig hur man äter utan att lägga hela magen i maten ;)
Överst och åt höger står de, Europe, Sabaton, Lillasyster, Inflames och Takida.


Efter massa bus och mat blir man trötter och somnar i hög


Sabaton har somnat mitt i språnget över mamma ;)

och ganska snart gled han över i en betydligt mindre bekväm ställning ;)


så nu lite bilder på de stora gossarna i huset
Morfar Garrett ligger och myser i sin korg, visst har han gott om plats ;)


Pappa Switcher visar hur man brer ut sig i soffan och hur stor plats en whippet kan ta om de vill ;)Nya uppställningsbilder ska försökas att tas på torsdag.. får se om jag får assistans denna gången och om det går bättre... inte lätt att få dem att stå still nu inte, de far fram som små loppor hela tiden, och enda gången de inte springer runt är när de sover.

Må väl

Valparna 4veckor och Namn på dem!

Då var det dax att försöka ta 4v bilder på valparna idag... lättare sagt än gjort när man är ensam.... några av bilderna blev helt ok men på de flesta blev bara delar av valparna som fastnade... för de är ju inte direkt stillsamma av sig ;) min kamera tar dessutom väldigt ljusa bilder... har inte lärt mig ändra det när jag ska ta kort... så valparna är lite mörkare än vad de ser ut att vara.

Valparna hoppar nu in och ut ur valplådan som de behagar.. och de regerar hela sovrummet, springer, hoppar och far runt hela tiden de är vakna, och låter massor med ;), men till helgen ska de få flytta ut i köket, anledningen till att det inte blivit av tidigare är för att jag behöver lite hjälp med att flytta ett skåp och lite annat så valparna kan få bra med plats.

Fick ett trevligt brev på posten idag! Det kennelnamn som jag har ansökt om har blivit godkänt av FCI, men tyvärr kommer jag inte hinna få med det i valparnas papper, för det är protesttid (dvs någon kan klaga ifall de tycker det är för likt deras kennelnamn) till den 1/4 så innan det får jag inte använda namnet.
Temat på kullen har jag avslöjat tidigare, vilket är svenska hårdrocksband (av olika genre) och idag kommer ni få se vad deras namn kommer bli! :D

Valp 1 (tik) TAKIDA 


Valp 2 (hane) INFLAMES


Valp 3 (tik) LILLASYSTER

(lilla fröken var inte direkt medgörlig och ville hellre sitta än stå ;) men någon blid fick jag iaf)

Valp 4 (hane) SABATON

(den här gossen ville INTE alls stå stilla utan bara leka hela tiden ;)... kortet är inge vidare på honom men det är den bästa i högen)


Valp 5 (hane) EUROPE
Må väl


Samtliga valpar är fortfarande otingade och tillsalu! (jag söker ev en delägare till en av tikarna)

Är du intresserad av en valp kontakta mig via mail eller telefon
camyrra@yahoo.se
0704- 82 82 21

OBS!!! säljer självklart inte någon valp via mail, men det går bra att ta en första kontakt där och ställa frågor.

RSS 2.0