Omplacering

På grund av ändrade familjeförhållande och längre arbetstider kan inte Takidas familj ha henne kvar längre, så därför behöver hon ett nytt hem.

Takida är en underbar liten fröken som älskar att ligga nära och gosa i soffan, bli klappad på magen är det bästa hon vet. Hon är absolut ingen krävande- eller problemhund, men hon kan inte vara helt ensam då hon alltid haft sällskap av annan hund.
Hon är van vid barn och gillar att busa med dem. Hon behöver andra hundar i familjen eller iaf minst en, här i min flock med 4 hanar har hon fungerat utan bekymmer från dag 1.
Jag vill att hon ställs ut lite, då jag i framtiden planerar en kull efter henne (har avelsrätt till en kull och den vill jag ha kvar). Vore även kul om hon aktiverades inom någon kapp-gren. Hon har även provat på viltspår vilket  Takida har gillat.

Är du intresserad av denna goa fröken kontakta mig på mail eller telefon för vidare information.

camyrra@yahoo.se
0704-828221


______________

Lite uppdatering om Holset!

Det går framåt :D. Holset har fått så smått börjat gå med på promenader, och han har fått bättre balans samt att han "vill mer". Han har återigen börjar vilja vara med och busa om än lite avvaktande men han vill vara med :D och fram för allt så mår han bra även utan smärtstillande.

Holset och Takida myser ihop

RSS 2.0