Lite blandat

Vi går mot vår! så härligt det är att kunna gå ut en promenad i vårsolen, man känner sig liksom gladare och piggare på en gång.
Lilla Takida är fortfarande kvar, och det verkar gå troll i att hitta ett hem till henne... men om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig. 
Holset går fortfarande framåt i sitt läkande, han till och med springer lite när han är lös på promenaderna, och han har fått bra balans igen. Han kommer nog aldrig bli helt som han var innan olyckan, men jag tror han kommer kunna leva ett bra och glatt pensionärs liv som passar en whippet.

Syskonen bus har oerhörd glädje av varandra och nytta. De leker, bysar och sover tillsammans. Alltid på språng och pigga att hänga på, de är framåt och glada, öppna. Kort sagt det är oerhört kul att de har varandra MEN för mig kan det ibland bli liiite jobbigt, då de kan få för sig att ta en brottningsmatch i sängen kl 2 på natten :/ lr varför inte börja jaga varandra på tomten kl 23 på kvällen...

Takida kan konsten att sträcka på sig regält ;)

medans Sparx visar hur liten han kan göra sig


Snygga pappa Switcher spanar

Kan ni se syskonen bus? fort går det iaf ;)


Årets första utställning är nu spikad och det blir rasspecialen i Forshaga, med dit ska Switcher, Sparx och Takida (om hon är kvar). Switcher kommer jag troligen anmäla till Lidköping med.
Jag har massa bantande av Switcher att göra innan det blir dax... han lägger väldigt lätt på sig vikt när det är vila under vintern... och speciellt denna vintern som man knappt kunnat vara utomhus längre tider.
Eller ja banta är väl inte rätt ord, för jag kommer inte minska maten utan öka motionen betydligt ;) så mao ska han bygga muskler och bränna fett, för viktminskning är inte målet.

Må väl

Nu ska jag ut i vårsolen och njuta av den under en regäl långprommis med 4 av hundarna och sedan en kortare med Holset (och en av de andra som sällskap)

Tänk vad kul en pinne kan vara ;)

Dagarna springer förbi men tack och lov så visar naturen små små tecken på att det faktiskt börjar närma sig våren... väntar och längtar... är innerligt trött på kyla och snö nu!

Takida är än så länge kvar, och hon letar fortfarande efter ett nytt hem.

Idag var vi på skogspromenad och syskonen bus (Sparx och Takida) fick tag i en pinne som var SÅ rolig! och de sprang runt med den en bra stund både på fältet och i skogen för ingen av dem ville låta den andre vinna, även pappa Switcher var med en stund, men jag tror han äntligen börjar bli vuxen för han övergav leken ganska snart för att istället nosa runt i godan ro.

Det går att vara två som samma pinne, både när man står still...

och när man springer


Efter ett tag fick Takida övertaget om pinnen och då började jakten.. som gick över stock och sten, in i  mellan snår och trädEn mycket nöjd Takida har återigen fintat bort brosan

Switcher lyckades äga pinnen och ledde jakten.. en liten stund iaf ;) innan barnen hans tog tillbaka den och han gav uppHolset mår bättre och bättre, och han ska snart få börja gå med på längre promenader men jag vill hellre att han tar det lungt än att riskera ett återfall av skadan. Han har oxå hunnif fylla hela 9 år! sedan min senaste uppdatering.. de börjar bli gamla mina pojkar.. Garrett blir snart hela 10 år!
Här ligger Holset och breder ut sig mitt i soffan och har det gott.


Må väl

RSS 2.0