Europe

En av pojkarna ur första kullen lever livets glada dagar med matte i Uppsala. Han har det fina tilltalsnamnet Ambrose. I stamtavlan heter han Camyrra's Europe.
Får med jämna mellanrum lite uppdateringar om hans förehavanden och han är en mycket snäll gosse som följer med sin matte överallt och har ett gäng hundkompisar som han busar med.. dock ingen whippet än. Snart ska han och matte åka ner till Göteborg för att besöka vänner och då ska vi passa på att träffas! Ska bli jättekul att få se den lille busen igen. Sist jag såg honom var förra sommaren då matte och Ambrose kom förbi utställningen i Vilsta bara för att hälsa på.

Nedan följer en liten bildkavalkad på Ambrose, och han är väldigt lik sin far och sina syskon.
Uppställd av matte.

Kolla in de mörka ögonen! Alla syskonen har mörka ögon och samma busiga livsglada blick.

Mår som en kung ;)Må väl

Sparx

Idag har Sparx varit på sin första LC-träning och oj så kul han tyckte det var. Sprang som han inte gjort annat, så han är nu min bilvande spring stjärna ;) (man kan ju få hoppas lite iaf)

Hoppas det blir lite fler träningar i närheten så att han kan ta sin licens under hösten, hade varit kul att köra några lc-prov under nästa år.

Han har ju testat lite rundbana under sommaren med och tyckt att det varit lika kul, så jag har lite planer på att börja tävla den racegrenen med honom oxå. För någon utställningshund blir han tyvärr inte pga att han är på tok för stor... men han har ett helt underbart temprament så vad spelar utseendet för roll då. Så eftersom han inte kommer ställas ut i någon större utsträckning ska han få springa istället :) och jag tror han föredrar det så med ;)

Må väl

RSS 2.0