***Nytt År*** och 59 dagar

Vill börja med att önska er alla en God Fortsättning på det nya året!

Nu börjar det närma sig och nedräkning pågår.. Millie är idag på 59:e dynget och nu börjar det bli trångt i magen och fröken börjar tycka det är väldigt tungt.. men hon går fortfarande gärna med ut på promenader men busandet överlåter hon till pojkarna och nöjer sig med att titta på.
Millie 59 dygn


Hur många kan gömma sig i denna mage? :)



Switcher uppvisar en något udda liggstil att använda när man tuggar ben.. lr kan det vara så att han anser att Garretts korg är lite liten ;)


De blivande föräldrarna, så söta ihop så.



Nyåret igår var som alltid en hel J**** massa smällare och raketer.. och Switcher är skotträdd och de två sista året har hans rädsla smittat av sig på Garrett (som aldrig tidigare reagerat) men iår så fick jag medicin till dem av veterinären. Och det funkade med bravur. Visserligen hörde de smällarna och lyssnade.. men de liksom reagerade inte på dem, och det var sååå skönt och de var precis som vanligt i övrigt. Millie och Holset var även de hur lugna som helst.

Nu väntar vi bara med spänning på när Millie ska få sina valpar.. och vad och hur många det kommer bli.

Må Väl.

Kommentarer
Postat av: Marie Sandberg

Hej Pernilla,

Jag tror stenhårt på fem små goa Whippetvalpar!!!!

Vilka superspännande dagar du nu har framför dig! STORT LYCKA TILL nu med valpning och allt - jag ska följa bloggen dagligen nu tills det hänt något:-))

Kram Marie

2010-01-01 @ 22:34:53
URL: http://mibisans.se
Postat av: Lena

Åh, min bebis. Pussa nosen!

2010-01-02 @ 13:50:21
URL: http://amouricas.wordpress.com
Postat av: Jeannette Lindblad

Hej Pernilla. Jag tror på minst sex stycken. Du säger hon är ganske så bred. Vår Sille blir också mycket bred och senast då hade hon åtta stycken i sig:-). Vi följer din blogg och väntar med spänning på att det händer något:-)

Kram Jeannette

2010-01-03 @ 10:56:06
URL: http://www.magiccolour.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0