Silver Surprise

Då har valp nr 5 lämnat oss för sitt nya hem i Älvdalen. Han kommer nu mer kallas för Morris.
 
bilden togs när han var 9v

Nästa valp har flyttat

Idag så flyttade Camyrra's Silver Prodigy till sitt nya hem i Lundsbrunn. Han kommer kallas för Prodie. I hemmet finns en 2 årig Jack Russel som han kan hitta på mycket bus med framöver ;)


Ev finns fortfarande en hane kvar till salu.

8 veckor och dax för flytt. Samt uppställningsbilder.

 
Valparna blev idag 8 veckor och det innebar flytt för 3 av flickorna. Inte helt smärtfritt (snarare väldigt) att se dem åka, jag fäster mig något oerhört vid mina bebisar och det svider regält i hjärtat när de flyttar.
Denna gången sved det mer än första vid första kullen.. tror det kan bero på att valparna är Garrett´s avkommor och att det med största sannolikhet är hans sista kull.
 
I går försökte mamma och jag ta uppställningsbilder på valparna men kvaliten på dem blev katastrofalt dålig då kameran gjorde lite som den själv ville. Så tidigt imorse fick jag hjälp av Eveline som var underbar nog att stiga upp tidigt en söndag för att hjälpa mig fota valparna innan de skulle börja flytta. Valparna var som vanligt olika samarbetsvilliga till att stå fint ;)
Tack så mycket för hjälpen Eveline! :)
 
Först ut att åka var Camyrra's Silver Legacy, hon har nu flyttat till Mariestad och ska kallas Kiwi. I nya hemmet finns dessutom en whippetkomis som heter Kida att leka med.
Hon kommer förhoppningsvis att ställas ut lite och springa LC i framtiden.
 
Nästa som åkte var Camyrra's Suddenly Silver, hon har flyttat hela vägen till Falun och kommer kallas Ezia (uttalas Etsia). Där ska hon bo med husse, och i huset finns även en kinesisk nakenhund samt 4 bichoner som tillhör andra medlemmar i hennes nya familj.
Hon kommer träna agility i framtiden men först väntar lite valpkurser.
 
Sist att åka idag var Camyrra's Silver Lining, hon har flyttat ända till Mantorp och vad hon ska kallas är inte bestämt än. I nya hemmet finns bla. whippetflickan Vinny att hitta på massa bus med.
Fröken kommer ställas ut och kanske springa lite kapp (det finns en bana inte långt från hemmet) i framtiden men först väntar valpkurs.
Önskar alla tre flickorna stort lycka till i sina nya familjer och jag hoppas få ser er snart igen!
 
 
De som inte flyttat än är:
Camyrra's Silver Prodigy, kommer flytta till Lundsbrunn nästa vecka.
 
Camyrra's Silver Surprise, kommer flytta till Älvdalen i slutet av månaden.
 
Camyrra's Astonishing Silver, ev till salu (söker ev en delägare till denna gosse, är du intresserad bör du inte bo mer än 10 mil från Vara)
 
Camyrra's Dazzling Silver, "Trazzel", ska flytta till
 
Sista bilden på hela gänget!
 
Är du intresserad av Astonishing Silver, kontakta mig via Mail eller telefon: camyrra@yahoo.se 0704-828221
 

Snabb uppdatering.

Tyvärr blev det inga 7 veckors bilder då jag ligger utslagen i influensa men det ska tas bilder på valparna innan de börjar flytta på söndag.

Som det ser ut idag finns ev en hane kvar till salu till ett gott och kärleksfullt sällskapshem.

Garrett är pappan!

Då är resultatet klart från härstamningskontrollen (DNA-testet) och det visar att det är Garrett (Ch Airescot Silver Sensation) som är pappa till alla valparna.

Här är en länk till valparnas stamtavla.
http://thewhippetarchives.net/details.php?id=179125

Det finns fortfarande valpar som letar egna kärleksfulla hem. ev 2 tikar och en hane som det ser ut idag.

6 veckor

Igår hade jag besök mina vänner Elin och Stefan som ville kika på valparna. Och de är så underbara som hjälpte mig ta riktigt fina bilder på valparna! Stefan fotade (med en bra kamera) och Elin hjälpte mig ställa upp valparna, hur villiga de var att stå fint varrierade.. det är inte helt lätt att få busiga 6 veckors valpar att stå fint och äta god leverpastej på samma gång ;)
 
Stort TACK! än en gång till Elin och Stefan, ni är underbara!
Kika in på deras blogg för massa härliga bilder på deras hundar mm. http://sloughi.blogg.se
 
Det finns fortfarande några valpar till salu (både hanar och tikar) så om du är intresserad av någon kontakta mig via mail eller telefon:
camyrra@yahoo.se
0704-828221
 
 
Camyrra's Silver Surprise
 
Camyrra's Silver Prodigy
 
Camyrra's Astonishing Silver
 
Camyrra's Silver Legacy
 
Camyrra's Suddely Silver
 
Camyrra's Silver Lining
 
Camyrra's Dazzling Silver
 

RSS 2.0