Det är en konstart att sova bekvämt.. iaf om man är en whippet.

Mina tre pojkar har väldigt olika smak vad de anser vara det bästa och bekvämaste stället att sova på. Switcher hans favvo plats ända sedan han var liten valp är huvud kuddarna i sängen (helst mina ;)) Holset däremot är lyckligast bara han får sova under täcket. Garrett har dock en bessynerlig favvo plats. Naturligtvis vill han sova i sängen, men när det blir för varmt går han ner till sin lilla bädd.

Denna bädd är den gamla insatsen till min sons barnvagn.. det är preeecis så Garrett får plats men han älskar den.

Switcher på sin absoluta favorit plats. Man hinner inte mer än sätta sig i sängen så har man en Switcher som har tagit plats på kuddarna ;). När jag sover själv är det ju inga problem, då har ju hundarna halva sängen och flera kuddar själva, men när vi är hos min pojkvän.. ja då kan det bli lite trångt i sängen fram för allt uppe vid kuddarna ;)


Garrett i sin abolut bästa och mest älskade sovplats i hela världen.. han har sovit i den varje natt sedan Adrian (min son) blev för stor för den.


Switcher som gillar att bre ut sig förstår inte riktigt vitsen med små sängar ;)


Holset å andra sidan knör ner sig bara det finns minsta lilla chans att få plats, och han lyckas nästan alltid få det med.


Har varit mycket dålig på att uppdatera min blogg de senaste veckorna... får skylla på skolan ;) men nu är den över för denna terminen, hade nästan hoppass på 3 månaders sommarlov.. men nu ska man börja jobba ist :( . Inget som man direkt vill men man måste ju få pengar till alla hund aktiviter man vill åka på i sommar ;)

Lite saker som vi har inplaner är:
Tånga Hed (båda dagarna)
Borås

Har en vill vän som puschar mig att ta tag i kapp träningen med pojkarna.. och jag måste väl ta tag i det om så bara för att hon ska sluta tjata ;P.. . pojkarna ÄLSKAR det (och matte tycker det är kul med) så jag ska verkligen göra mitt bästa för att det ska börjas springa igen med gossarna på mer frekvent nivå.

Må väl
och hoppas vi syns på någon utställning i sommar

Larv

Då har man överlevt årets första utställning, fast det var nära att man blåste bort emellanåt.

Och resultatet blev väl så där, Switcher fick en 1:a och blev fyra i öppenklass men med fin kritik. Garrett som gjorde premiär i veteranklass fick tävla själv och vann med andra ord klassen(och fick en bra kritik) ;) fick CK och blev BIR-veteran, det var inga veteran tikar heller.. I bästa hane klassen blev han oplacerad. Och för första gången fick vi springa in i stora ringen på en SKK utställning (har gjort det på Svvk) men vårat deltagande i BIS-veteran blev ganska kort, men vad gjorde det vi kom dit ;)

Bild på Garrett när vi springer i stora ringen (foto: Stefan Rose)


Till utställningen kom lilla Millie och hälsade på. Hon är en dotter till Garrett som jag deläger och hon heter i stamtavlan Bokellas Million Dollar Baby, och tack vare att man har snälla och hjälpsamma vänner så fick jag idag fina bilder på fröken. (foto: Stefan Rose)

I fredags var dessutom Millie med sin matte och tävlade på en inoff-utställning i skara där gick Millie hela vägen och blev BIS.. Hon är bara ställd en gång i officiell klass och då var hon en spinkig liten fröken, men nu har hon vuxit till sig.

Hundarna är trötta efter dagen och det är matte med.. det tar att vara på utställning. Nästa gång blir nog Tånga Hed för oss.

Må väl

RSS 2.0