Tånga Hed m.m

ÄNTLIGEN blir det en uppdatering av bloggen.. har varit mycket dålig det sista på att uppdatera. Massa andra saker tar tid och bloggen är inte allt för prioriterad längre ;) ... Jobbar massor hela sommaren så det kommer nog bli ganska sporadiska uppdateringar.. men jag ska försöka bättra mig ;)

Sedan senaste uppdateringen har vi varit i väg på lite utställningar. Först var det Vänersborg, där fick Switcher en 1:a i öppenklass men blev inte placerad.

Helgen efter var det Svvk/v årliga utställning på Tånga Hed. Fyra valpar ur kullen var där och vi hade en liten valpträff.. som tyvärr inte blev alls som jag tänkt pga vädret... som efter någon timme övergick från sol till regn i omgångar :( men jag får bättre mig till nästan gång.
Alla fyra valparna ställdes i valpklass 4-6 månader, och ALLA blev placerade i sina klasser :D. Så det var en oerhört stolt uppfödare som åkte hem den dagen. Dessutom var det perimär i utställningssamanhang för både Sabaton och hans Matte, och de klarade det med bravur!
Resultatet för valparna blev:
Tikar 8 st deltagande
Camyrra´s Lillasyster (Era) 2:a med Hp
Camyrra´s Takida 4:a med Hp
Hanar 5st deltagande
Camyrra´s Inflames (Sparx) 2:a Hp
Camyrra´s Sabaton 3:a

Sparx fina kritik:
Very promising puppy. Nince balanced, good bone, sound mover for age.

Även pappa Switcher ställdes ut, han blev 2:a i en stor öppenklass och fick CK, men tyvärr ingen bästa hane placering.

Och dagen efter var det Whippetklubben som hade special och då gick det ännu bättre för flickorna(som var de enda som var där av "mina" denna dagen).
Takida blev 2:a med Hp och Era VANN klassen med Hp och blev sedan BIM-valp 4-6 månader. Kan inte bli mycket bättre än så :D

Här nedan kommer de få blider som blev tagna under Lördagen... det gick liksom inte att ta bilder på sig själv i ringen ;) och Sabaton gick precis efter Sparx så honom hann jag inte med tyvärr :(

Era uppställd fast något i "backläge" ;)

Era visar sina fina rörelser, dock är bilden väldigt suddig (dålig fotograf ;)

Takida Uppställd

Takida visar upp sina fina rörelser


Medans flickorna var i Vårgårda och gjorde mig stolt, var vi på Svensk Vinnar utställning i Avesta. Switcher fick en 1:a och blev placerad som 4:a i öppnaklassen utan något pris. Vi stannade sedan några dagar där uppe och hälsade på gamla vänner och släktingar som vi inte träffat på över 4 år.(jösses vad åren går fort!)

Nästa utställning blir för oss Borås.

Hoppas ni alla har en underbar sommar
Må väl

Kommentarer
Postat av: fija

DET VAR SÅÅÅÅÅ ROLIGT ATT NI KOM OCH HÄLSADE PÅ .....

2010-06-19 @ 10:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0