Holset 8 år!

Holset fyllde egentligen år igår.. men då gick det inte att logga in på bloggen för att uppdatera :(. Så då får det bli idag istället. Men han fick sig massa Leverpastej igår.. och det gick ner fort!


Holset, Holger, holsi-pojken.. ja kärt barn har många namn! och Holset är mig så kär så, han är min eviga lilla bebis (fast han har oerhört mycket värdighet) och han verkar aldrig bli mognare än en 1 åring i kroppen ;) alltid redo till bus MEN bara om det passar honom.
Han inte avskyr när det är dåligt väder (regn, blåst, kallt mm) han HATAR det.. när man ska ta ut dem på en promenad kommer han glatt viftandes på svansen... och så öppnar man dörren och det är dåligt väder... ja då kan han vända på en femöring och rusa tillbaka in i sängen igen ;)
Hans svans verkar alltid kunna vifta... vad det än gäller, go glad och busig skulle nog blir tre ord som sammanfattar Holset mycket bra.
Ben ben ben.. ja det är Holsets mani... om alla pojkarna få ett ben var.. börjar holset inte tugga förrän han har snott allihop och ligger på dem! ... och han vaktar dem må ni tro... Garrett kan gå fram och ta tillbaka ett ben om det verkligen kniper.. men Switcher kommer inte ens nära.


Han är en riktig liten räser.. snabbast av dem alla.. om han vill! men han tar bara i helt å fullt när det passar honom och ingen av de andra hänger med när han dratt i väg för han har en super snabb start! Det bästa han vet är när han får ligga nära sin mamma under täcket, eller nära i soffan, lr nära.. ja var som helst.. bara det är nära ;)
Hemma hos min mamma har de en öppenspis i köket.. och den ligger han precis nedanför på golvet, där är det bara 45 grader varmt, plattorna bränner om man lägger handen på dem ... men han är så nöjd så när han får ligga där och gosa i värmen.Holset ÄLSKAR värme!!!



Holset 5 år gammal

1 år

Tack Nenne för att jag fick köpa denna underbara gosse som så många gånger förgyllt min tullvaro med sina bus.


Imorgon kommer nya bilder på valparna till dess:

Må väl


Kommentarer
Postat av: Anna

Holset är en fantastisk vovve. Så god och glad och härlig. Grattis till han!

2010-02-11 @ 09:39:02
URL: http://barsine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0