Valparna 5 veckor

Efter några försök under dagen med att få bra bilder på valparna så har jag nu givit upp och insett att de är för busiga och nyfikna på livet för att ha tid att stå still så matte kan få fina bilder....  så jag får nöja mig med de som blev någolunda bra.

Valparna busar längre och längre stunder under dagen och de lyckas hela tiden hitta på nya bus... leka med pappret på golvet är en favvo, ta med det in i bädden och strimla det... så någon måste samla/leta små pappersbitar hela dagarna...

Så håll tillgodo med det bästa av dagens försök ;)

Takida  till salu
Detta är en liten fröken som tar det lite lungare i livet... begrundar saker innan hon rusar in med full kraft, men hon kan sätta de andra regält på plats om hon vill ;) sover gärna i någons knä eller nära mamma.




Inflames
  till salu
Den här gossen är full med bus och påhitt, är inte den som är elak av sig men säger ifrån på skarpen om någon av de andra valparna är lite hårdhänt. Framåt och orädd.




Lillasyster  till salu
Den här lilla damen har mycket bus i sig, röjer runt och håller igång så fort hon är vaken. Mycket öppen och positiv av sig, viftar på svansen så hela rumpan åker med när man pratar med henne. Men har mycket vilja.




Sabaton  till salu
Den här grabben är det fart i. Han kastar sig hejdlöst in i allt och livet är en fest enligt honom, orädd och mycket framåt.




Europe  till salu
Dennne gossen är mycket självsäker och försöker hela tiden hitta någonstans att ta sig ut så han kan få undersöka den stora världen, hälsar utan att tveka på de stora gossarna här hemma.




Må väl


Alla valparna är ännu otingade och osålda. Så om du är intresserad av någon kan du kontakta mig via mail eller telefon:
[email protected]
0704-82 82 21

ev letar jag en delägare till en av tikvalparna.

Kommentarer
Postat av: Anne-Lie

Vilka underbara söta valpar! Helt underbara mina favoriter är Lillasyster och Europe, vi såg din annons i Bohuslänningen.

2010-02-13 @ 10:27:51
URL: http://www.anne-lie-sykunnig.blogspot.com/
Postat av: Carola Eriksson

åhh så söta valpar, blir ju så otroligt sugen men har tyvärr inte plats just nu för en till hund, får räcka med en whippet och en greyhound.

men oj oj oj så söta dom är :)

2010-02-23 @ 23:46:34
URL: http://ecao.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0