Valparna 1 vecka!

Nu har det redan gått en vecka sedan valparna föddes! Millie gör ett utmärkt jobb som mamma och tar väldigt bra hand om de små, och hon vaktar dem mot de stora pojkarna och även mot min familj (som är hundvakter när jag är i skolan) bara jag och Adrian som får komma och gå i sovrummet som vi vill.. alla andra vill hon hålla på avstånd.

Alla valparna har fått "fläcktyfus" få nosarna ;).. de började komma små gråa/svarta sprickar på deras nosar redan när de bara var någon dag gamla men nu syns de tydligt och snart har de nog helt svarta nosar.

Det var inte helt lätt att fota valparna idag... nu har de fått upp farten i lådan och tar sig snabbt fram om de inte ligger där de vill... så bilderna blev därefter ;)


Valp 1 Tik  "Den Mörka" har mörkast färg av alla 5.. ser nästan svart fortfarande(när inte blixten lyser upp henne), men man kan skönja svaga små brindelstreck i det svarta, så hon är verkligen en svartbrindel.


Valp 2 Hane "Den Ljuse" den enda i kullen som har denna röda botten och troligen får han samma färg som mamma och morfar. Han är just nu den största i kullen, ett riktigt matvrak ;)


Valp 3 Tik "Pip-Lisa" den här lilla fröken gör sig ofta och högt hörd när hon inte får den tutte hon vill, eller om något syskon knuffar på henne, eller om hon inte ligger där hon vill.. ja listan kan göras lång ;) en bestämd madam verkar det bli ialla fall. Hon är fortfarande den minsta i kullen.


Valp 4 Hane "Bläsen" han har en stor bred bläs över hela pannan som jag tycker är så fin och hoppas han får behålla bredden i den när han blir större. Han har även en blixt på rumpan.


Valp 5 "Junior" är en liten kopia av sin pappa i teckning och färg. Gör redan små försök att ta sig fram gående.. men det funkar inte så bra än ;)


Är du intresserad av en valp kontakta mig antigen via mail eller telefon
[email protected]
0704 - 82 82 21

Må väl

Kommentarer
Postat av: Anna

De är så sjukt söta!! När kan man komma och klappa??

2010-01-14 @ 19:21:19
URL: http://barsine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0