Redan nytt år!

OJojoj så längesedan det var jag uppdaterade bloggen.. får riktigt skämmas :S

Börjar väl med att göra en snabb summering sedan senaste inlägget och därefter kommer en kort resume för året som gått och hundarnas resultat. Och slutar med lite planer för kommande året och framtiden.

Ja vad har då hänt de sista månaderna detta året... I november ställdes Switcher ut på svvk/v där han blev 4:a i öppenklass med CK.
Lite trista saker har hänt med. I slutet av oktober blev Holset påsprungen av Switcher och Sparx när de lekte... och han har efter det fått en skada i nacken. Jag vet inte hur framtiden ser ut, för han får nu sin anda omgång smärtstillande, och han har svårt med balansen och är inte riktigt samma hund som jag är van vid... Blir nytt veterinär besök i nästa vecka för att se hur fortsatt behandling ska se ut.. och vad som går att göra (eller om något går att göra) :´(

Under 2010 har pojkarna ställts/tävlat ut ganska lite, Garrett och Holset är pensionärer så de är bara hejjarklack nu för tiden ;), Switcher ställdes 7 gånger men bara fått 3 CK fast han fick oxå vinthunds CERT:et i Köping :D vilket fortfarande känns helt fantastiskt, 2 Bästa hane placeringar blev det med. Ett LC-prov deltog han även i samt LC-KM där han blev 5:a av licensierade hundar.
Sparx har under året tävlat lite i valpklass med ganska bra resultat. 5 gånger har han ställts ut, varav 3 gånger på specialer där han blivit placerad 2 gånger, som 2:a i Tång Hed och som 3:a på stora whippetspecialen i Vilsta. Han har även blivit BIR-valp en gång. HP fick han på 3 av utställningarna. Även lilleman fick vara med på LC-KM och där blev han 4:a av alla valpar :D.

Men förra året började ju med en oerhört stort händelse, nämligen det föddes 5 små underbara valpar här. Ur kulllen har 4 ställts ut.
Sabaton blev 3:a i valpklassen på Tånga Hed.
Takida har blivit BIM-valp(Sparx blev BIR den gången), samt 2:a och 5:a i valpklass (under Tånga Hed helgen) :D
Lillasyster slog på stort och blev BIM-valp på whippetspecialen på Tånga Hed och 3:a i den stora valpklassen på riksspecialen i Vilsta.
Jag hoppas nu att deras mattar kommer fortsätta ställa ut under 2011.
Kan även meddela att Europe lever glada dagar i Uppsala och hans matte är oerhört lycklig med sin hund.

Så vad är planerna för detta året??
Inget är bestämt, men förhoppningsvis lite utställningar, fram för allt Tånga Hed kommer planeras in för jag har tänk ha en liten valpträff då. Men efter det så är det ganska öppna kort om vad vi kommer ge oss iväg till.

Valpplaner!
Inga valpar planeras detta år eftersom flickorna bara blir 1 år om några dagar, MEN 2012 däremot så planeras det valpar :D . Mamma kommer troligen bli Takida (om inget oförutsätt händer) och jag har kollat in några trevliga hanar, men inte bestämt mig än eftersom det är långt kvar tills det är dax.

Önskar er alla en god fortsättning och att ni ska få ett riktigt bra 2011

Må väl


Sparx försöker springa i djup snö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0